Vezetőség

 

Herbert Gábor

Elnök

.

1959-ben Pécsett születtem, azóta itt élek. Családunk, már több mint tíz éve az egyesület tagja. Három felnőtt lányunk van. Életünk vezérfonala a katolikus értékrend. Feleségemmel úgy gondoljuk, hogy a család feladata, és így a mi feladatunk is, ennek az értékrendnek a továbbadása gyermekeinknek. Ehhez találtunk segítséget és támaszt a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesületében. Ha lehetőség volt rá segítettük az egyesület működését, rendezvényeit.

Építőmérnök végzettségem van, és jelenleg a Pécsi Kereskedelmi Központ irodaház műszaki vezetőjeként dolgozom.

Elérhetőségem: 20/442-3490   herbertgabor22@gmail.com

 

 

Horváthné Derkovits Emese 

Vezetőségi tag

 

.

Horváthné Derkovits Emese vagyok. 15 éve élek boldog házasságban. A gyerekek születése óta otthon vagyok velük, kivéve másfél évet, amikor tanítóként dolgoztam. Ez alatt az otthon töltött idő alatt jó volt megtapasztalni, hogy mennyire fontos hogy egy anya jelen legyen a gyermekei életében, megkaptam az értékelést és elismerést a családtól, környezettől, akik elismerték ezt a láthatatlan munkát. Öt gyermekünk van, 13,11,9,6,2 évesek. A NOE-hoz, és a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesülethez a harmadik fiúnk megszületése után csatlakoztunk. Jó volt megtapasztalni a közösséget hasonló gondolkodású emberek társaságában. Nagy segítség nekünk az egyesület, rengeteg segítséget, információt. Lehetőséget kaptunk/kapunk tőlük. Ezt viszonozva vállaltam el a vezetőségi tagként besegítek az egyesület életébe. Nagyon jó dolognak tartom, hogy az egyesület elkötelezett vezetői, segítői mennyire sok mindent megtesznek a nagycsaládban élők összefogására, megsegítésére.

 

 

Király Zoltánné dr. 

Vezetőségi tag

 

.

A nevem Király Zoltánné dr. Harmadik gyermekünk születése után csatlakoztunk az Egyesülethez, mert vonzott bennünket a miénkhez hasonló értékrend szerint élők közössége. Gyermekeink most 29, 27 és 17 évesek. A férjemmel 30 éve vagyunk házasok.

Az Egyesület tagjait a korábbi években jogi tanácsadással segítettem, második éve pedig kötő- és horgoló klub keretében igyekszem tudásomat átadni a kézimunka iránt érdeklődőknek. A vezetőség tagjaként törekszem minél nagyobb hasznára lenni csodálatos közösségünknek.

 

 

Mózes Endre

Vezetőségi tag

.

 

2008 óta vagyunk a Székesegyház Nagycsaládos Egyesület tagjai, mert ekkora lettünk nagycsaládosok. Négy gyermekünk van, akik mindig vidámságot és életet hoznak a családunkba. Annak idején barátaink és ismerőseink dicsérték az egyesületet, ami valóban, mind a mai napig egy nagyon praktikus, vidám, valódi értékeket hordozó közösség. Ennek megtartásában próbálok segítséget nyújtani az Egyesületünk részére.

 

 

 

Páprádi József

Vezetőségi tag

 

.

 

A családunk öt főből tevődik össze. Ez nálunk egy feleség, három gyermek és én. Ez a legnagyszerűbb az életemben.

Már nem is tudom mikor csatlakoztunk a Nagycsaládos Egyesülethez, de segíteni jó, így itt vagyunk.

A csapat tagjaként a legbogarasabb én vagyok, ez csak előny lehet.

Köszönöm a bizalmat, igyekszem helytállni.

 

 

 

Dr. Farkasné Székely Kamilla

projektvezető

 

.

Az egyesület alapító tagjai közé tartozom, ahol 2002-ig elnökként tevékenykedtem. Jelenleg programokat, képzéseket szervezek, pályázatokat írok és projektvezetőként levezénylem a programok végrehajtását, kapcsolatot tartok az állami és civil szervezetekkel. Családunkban 8 gyereket nevelünk, két fiút és 6 lányt. A legidősebb 32, a legfiatalabb 17 éves. Magyar-angol szakos tanár vagyok, jelenleg angolt tanítok.

Elérhetőségem:70-635-1813 (NOE flotta)

 

 

 

A vezetőség rendszeresen munkamegbeszélést tart. A vezetőségi ülések nyilvánosak, az időpont és a napirend az irodában ki van fügesztve, ügyeleti időben megtekinthető. Napirendi pontot bárki javasolhat.

 Korábbi elnökök: 

Pécsi Székesegyház Nagycsaládos csoportja – mint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagcsoportjának – vezetője:

Dr. Farkasné Székely Kamilla 1990-től 1993-ig

Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület – mint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagegyesületének – elnöke:

Dr. Farkasné Székely Kamilla 1993-tól 2002-ig         (újraválasztva) 

Dr. Varga Éva                           2002-től 2010-ig         (újraválasztva) 

Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület – mint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagegyesületének, és továbbá 2011-től, mint a Kárpátmedencei Családszervezetek Szövetsége tagjának – elnöke: 

Sámson László                        2010-től 2013-ig 

Herbert Gábor                         2013-tól                     (újraválasztva)