„Bölcsi tuning”Siklóson

A Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házak egyik fontos feladatának tartja az önkéntesség népszerűsítését, a helyi közösségek önkéntes tevékenységbe való bevonását, ezért évek óta meghirdetünk önkéntes akciókat. Idén a családvédelmi akciótervhez kapcsolódva minden megyében és a fővárosban egy-egy bölcsőde szebbé tételét tűztük ki célul.

Úgy látjuk, különösen is fontos, hogy bölcsődék megfeleljenek a kor elvárásainak: olyan helyek legyenek ahol jó nevelkedni, jó dolgozni, legyen minden feltétel adott ehhez. A CSEÖH a „Bölcsi-tuning” önkéntes program keretein belül megvalósuló bölcsőde felújítások és átalakítások által ehhez a célhoz kívánt hozzájárulni a meghirdetett eseménnyel.

Helyszín: SIKLÓSI ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE, 2020. október 10.

Gyönyörű időben, nagyon jó hangulatban telt a nap, miközben sokan tettek a maguk módján azért, hogy a Siklósi bölcsi megújuljon.

Mojzes Tamás alpolgármester, a Városgondnokság és az Önkormányzat dolgozói, valamint város lakói, szülők, rokonok, a bölcsőde, óvoda dolgozói, egyetemisták végig együtt dolgoztak a bölcsi megszépítésén, meg is lett az eredménye.

Felhívásunkra a Városgondnokság biztosított a sövényhez 100 db növényt, 2 db facsemetét, a padok újra lécezését, és a szerszámokat, eszközöket a kivitelezéshez, és a helyi vállalkozók közül is sokan hozzátettek a sikeres megvalósításhoz, természetesen mindenki a maga erőforrásaiból.

Köszönjük magunk, a bölcsőde, és persze a gyermekek nevében minden önkéntesnek a részvételt, és minden támogatónak a hozzájárulását.