A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület idén is megrendezi Családi játszódélutánját a Zeneszüret Fesztivál keretein belül.

Szeretettel várunk minden családot!

Programok: Teddy Maci Kórház, interaktív sátor VR játékokkal, hangszersimogató, Mecsek Polgári Egyesület standja, Családi Táncház a „Néptánccal a
Gyermekekért Alapítvány” szervezésében, Kovács Gábor muzsikus HUlladékból HAngszer-zenés kreatív foglalkozása, nemez virág készítés, íjászat,

lufihajtogatás, ügyességi játékok, tájfutás másképp, további kézműves lehetőségek, CSEÖH Info-Stand, büfé.
Ha velünk játszol és a menetleveledre pecséteket gyűjtesz, akkor azt a végén ajándékokra válthatod.

Plakát letölthető

 

A Pécsi Filharmónia Zeneszüret c. és a PSZNE Családi játszódélután c. közös rendezvényének volt aktív résztvevője a Baranya megyei CSEÖH is.

Munkatársainkon kívül köszönjük, hogy  eljött Almádi Evelin, a Kerek Világ Alapítvány munkatársa is eljött, segítette munkánkat, játszott, beszélgetett, válaszolt, amire éppen szükség volt.

Info-standunknál többen megálltak, jókat beszélgettünk akár a fogyatékossággal élő emberek mindennapjairól, akár a családi kedvezményekről került szó.

Hogy hányan voltunk, hány család, ifjú pár, gyermek vett részt a rendezvényen, azt bizony nehéz megmondani. A helyszín, a környezet, az időjárás gyönyörű volt, a programok igen változatosak, izgalmasak voltak, minden generáció megtalálhatta a kedvére valót.

Meghívottjainknál nem volt megállás, nagy sikere volt Kovács Gábor muzsikusnak, Gulyás Gabi kézműves foglalkozásának, a már kihagyhatatlan Norbi lufihajtosatásának is.

Szép napunk volt.